Κρυολιπόλυση

Στόχος

  • Μείωση Τοπικού Πάχους & Σύσφιξη

Εφαρμογή

  • Κοιλιά,
  • Μηροί,
  • Γλουτοί,
  • Μέση,
  • Ψωμάκια,
  • Χέρια

Εξαιρετικά πρωτοποριακή, μη επεμβατική και εντελώς αναίμακτη αντιμετώπιση του επίμονου τοπικού πάχους, ελάχιστος χρόνος θεραπείας, βελτίωση του αποτελέσματος για καιρό, μόνιμη διάρκεια αποτελέσματος , ανώδυνη και απόλυτα ελεγχόμενη τεχνική, παράλληλη σύσφιξη του δέρματος.

Η Κρυολιπόλυση, όπως είναι το όνομα της τεχνικής στα ελληνικά, αποτελεί μία πολύ νέα και εξαιρετικά δημοφιλή μέθοδο αντιμετώπισης του επίμονου τοπικού πάχους, που αντιστέκεται σε δίαιτες και άσκηση, με τη δύναμη του ψύχους.

Οι μελέτες έδειξαν πως τα λιποκύτταρα είναι πολύ πιο ευαίσθητα στις χαμηλές θερμοκρασίες σε σχέση με τα λοιπά κύτταρα του οργανισμού μας. Έτσι, εάν το λιποκύτταρο εκτεθεί σε ισχυρή ψύξη για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, καταστρέφεται.

Με βάση ακριβώς αυτή τη γνώση, η προηγμένη συσκευή της Κρυολιπόλυσης, με τις ειδικές κεφαλές που διαθέτει, εκθέτει τις προβληματικές περιοχές σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες με απόλυτα ελεγχόμενο τρόπο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή των λιποκυττάρων, τα οποία στη συνέχεια αποβάλλονται από τον οργανισμό με φυσιολογική διαδικασία, μέσω του λεμφικού συστήματος.

Η ψύξη, που μπορεί να φτάσει ακόμη και τους – 9ºC, δεν επηρεάζει τα υπόλοιπα υγιή κύτταρα του οργανισμού και δεν δημιουργεί προβλήματα. Ο αριθμός θεραπειών καθορίζεται από την έκταση του προβλήματος σε κάθε περιοχή και από τον αριθμό των προβληματικών περιοχών.

Η κάθε συνεδρία μπορεί να διαρκέσει από 30-60 λεπτά και χαρακτηρίζεται ως ανώδυνη, ενώ η έντονη αίσθηση ψύχους που νιώθει κανείς τοπικά στο σημείο εφαρμογής σταματά να είναι αισθητή μετά από 10 λεπτά περίπου.

Παράλληλα με την “εξόντωση” των λιποκυττάρων, η Κρυολιπόλυση επιτυγχάνει και σύσφιξη στην περιοχή εφαρμογής, καθώς η ελεγχόμενη “φλεγμονή” που δημιουργεί κινητοποιεί τους ινοβλάστες για παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης.