Ενέσιμη μεσοθεραπεία προσώπου

Στόχος

Πρόσωπο:

  • Ενυδάτωση & Ρυτίδες

Σώμα:

  • Κυτταρίτιδα
  • Περίγραμμα σώματος
  • Ρυτίδες τραχήλου λαιμού , στήθους

Μαλλιά:

  • Αλωπεκία,
  • Τριχόπτωση

Ταχύτατη και εξαιρετικά αποτελεσματική θεραπεία, πολύ άμεσα αποτελέσματα, ανώδυνη και ασφαλής μέθοδος, εντυπωσιακά αποτελέσματα ενυδάτωσης, λάμψης, φρεσκάδας, βελτίωσης της ελαστικότητας και της υφής της επιδερμίδας, καθώς και αντιμετώπισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων, τεχνική με μεγάλο φάσμα εφαρμογών. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους και την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

Η μεσοθεραπεία είναι στην ουσία μία τεχνική με την οποία ο γιατρός μπορεί να αντιμετωπίσει διαφορετικά προβλήματα, ανάλογα με το “κοκτέιλ” των ουσιών που θα επιλέξει να εφαρμόσει με τη βοήθεια βελόνων μέσα στο δέρμα. Έτσι, επί παραδείγματι, άλλο μείγμα ουσιών θα χρησιμοποιηθεί για την επίτευξη σύσφιξης στο πρόσωπο και άλλο για την αντιμετώπιση κυτταρίτιδας στο σώμα.

Όσον αφορά στις περιοχές του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ, οι ουσίες που συνήθως συμπεριλαμβάνονται στο “κοκτέιλ” είναι οι βιταμίνες, τα ιχνοστοιχεία, τα αμινοξέα και το υαλουρονικό οξύ.

Το μείγμα εγχέεται στο δέρμα με τη βοήθεια εξαιρετικά λεπτών βελονών σε διάφορα σημεία, ανάλογα με το πρόβλημα. Μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές της ετερόλογης μεσοθεραπείας σχετίζεται με την ενυδάτωση και τη λάμψη. Με το πέρασμα του χρόνου το δέρμα μας χάνει την ιδιότητά να συγκρατεί την υγρασία στο εσωτερικό του και γίνεται σταδιακά όλο και πιο ξηρό, η επιδερμίδα αφυδατώνεται, οι ρυτίδες γίνονται πιο βαθιές και μειώνεται αισθητά η ελαστικότητα. Η μεσοθεραπεία καλείται σε αυτήν την περίπτωση να παίξει το ρόλο του “σφουγγαριού”, αφού τα μόρια του υαλουρονικού οξέος που βρίσκονται μέσα στο διάλυμα της μεσοθεραπείας συγκρατούν το νερό μέσα στο δέρμα και αυτό ενυδατώνεται εκ των έσω.

Η ενέσιμη εφαρμογή της και βοηθά στο να παραμείνει το υλικό για περισσότερο καιρό κάτω από τις στοιβάδες της επιδερμίδας, προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση και σύσφιξη, και συμβάλλει στην φυσική ανάπλαση, καθώς το κάθε τσίμπημα της βελόνας λειτουργεί ως ένας μίνι “συναγερμός” για τα κύτταρα, δίνοντάς τους εντολή να προχωρήσουν σε παραγωγή νέου κολλαγόνου.