Μεσοθεραπεία Τριχόπτωσης

Στόχος

  • Ενίσχυση και Σταθεροποίηση του Θύλακα της Τρίχας,
  • Επιβράδυνση της τριχόπτωσης.

Εφαρμογή

  • Τριχωτό Κεφαλής

Καθαρά μη επεμβατική και ανώδυνη μέθοδος, φυσικό αποτέλεσμα, μικρότερο κόστος από μία μεταμόσχευση μαλλιών. Η τρίχα ενισχύεται από τη ρίζα της και τροφοδοτείται εκ των έσω.

Πρόκειται για μία ακόμη χρήση της πολύ δημοφιλούς τεχνικής της μεσοθεραπείας, αυτή τη φορά με στόχο να καθυστερήσει -ιδανικά και να αντιστρέψει- τη διαδικασία τριχόπτωσης σε γυναίκες και άνδρες. Είναι μία σαφώς μη επιθετική μορφή θεραπείας, η οποία σίγουρα έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα από τα τοπικά σκευάσματα, ενώ δεν συνοδεύεται από τις όποιες παρενέργειες της φαρμακευτικής αγωγής.

Ο γιατρός με τη βοήθεια είτε μίας πολύ λεπτής βελόνας είτε ενός roller μεσοθεραπείας εισάγει κάτω από το δέρμα του τριχωτού της κεφαλής, δηλαδή μέσα στους θύλακες της τρίχας, όλο εκείνο το σύμπλεγμα των φαρμακευτικών και πολυβιταμινούχων δραστικών ουσιών, που έχει ανάγκη η τρίχα τόσο για την ενδυνάμωση των ήδη υπαρχόντων τριχών όσο και για την επανέκφυση νέων.

Με αποτέλεσμα την πύκνωση και ενδυνάμωση του τριχωτού της κεφαλής.

Προηγείται λήψη ιατρικού ιστορικού, κλινική εξέταση και ψηφιακή δερματοσκόπηση για να διαγνωσθεί ο τύπος και να καθοριστεί το φαρμακευτικό “κοκτέιλ” που θα χρησιμοποιηθεί.

Στο φάσμα των ουσιών που χρησιμοποιούνται περιλαμβάνονται πολυβιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, αντιοξειδωτικές ουσίες σε συνδυασμό με φαρμακευτικές ουσίες, όπως μινοξιδίλη, φιναστερίδη, ντουταστερίδη, στεροειδή.